Home
Ontwerp
Aanleg
Onderhoud
Fotoboek
Boomverzorging
Referenties
Contact


Ontwerp

Voor Tom Korbee is het van het grootste belang om u te voorzien van een creatief, vindingrijk en origineel ontwerp,  waardoor u na uitvoering van dit project nog jarenlang van een heerlijke tuin geniet.

Hoe ontstaat uw tuinplan?

Stap 1

Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Tijdens een kennismakingsbezoek stelt Tom Korbee een gedetailleerde lijst op van uw wensen en eisen. Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar de tuin. Ter plaatse inventariseren we de mogelijkheden voor uw tuin en dragen oplossingen aan die voortkomen uit onze kennis en ervaring. U ontvangt binnen een week van ons een offerte voor het maken van een schetsontwerp.

Stap 2

U gaat akkoord met onze offerte en we maken een afspraak voor het inmeten van de tuin. De kavel en de woning worden ingemeten en we nemen de situatie op. De woning, de omgeving en eventueel al aanwezige elementen worden door middel van foto's vastgelegd.

Met behulp van onze metingen of op grond van door u aangeleverde bouwtekeningen zetten wij uw kavel en woning op papier. Met deze leidraad en de grootte van het terrein zorgt Tom Korbee voor een schetsvoorstel op maat voor uw tuinplannen. Een afspraak voor de bespreking van het schetsvoorstel wordt vastgelegd, dit is meestal 3 tot 4 weken na het inmeten.

Stap 3

De afspraak om het gerealiseerde schetsontwerp te bekijken en bespreken vindt plaats bij u thuis. Wij proberen met behulp van het ingekleurde schetsontwerp en een zorgvuldige uitleg goed beeld te geven van uw toekomstige tuin. Dit schetsontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin. Uiteraard kunnen er nu nog aanpassingen worden gedaan. We leggen een vervolgafspraak vast.

Stap 4

Nadat eventuele wijzigingen verwerkt zijn bespreken we het definitieve schetsontwerp. Als het uiteindelijke plan helemaal naar uw wens is vragen we of u akkoord kunt gaan met het definitieve schetsontwerp.

Stap 5

U geeft ons opdracht om over te gaan op het tot in detail uitwerken van het definitieve schetsontwerp om de plannen uitvoeringsgereed te maken. Alle werkzaamheden worden in een bestek of werkplan verwerkt. Met dit werkplan krijgt u een definitieve offerte voor de uitvoering en de levering van de diverse materialen toegezonden. We leggen een afspraak vast om alles ter plaatse door te nemen.

Stap 6

De offerte is u duidelijk en u bepaalt of u over gaat tot aanleg door onze hoveniers of door een ander bedrijf. Indien u overgaat tot aanleg door ons bedrijf, nemen wij de kosten voor het maken van het schetsontwerp voor onze rekening.
 

   


     

| Contact | Design by Zuidplas Computers