Home
Ontwerp
Aanleg
Onderhoud
Fotoboek
Boomverzorging
Referenties
Contact


Overzicht van referenties

Hieronder ziet u een overzicht van referenties van onze klanten:

Naam: Referentie:
Van der klein Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Tom Korbee hoveniers. Snel, meedenkend en netjes. Het eindresultaat van onze tuin is prachtig. Wij zijn er erg blij mee. Bedankt hiervoor!

Jan Oosterbaan BNT Als tuin- en landschapsarchitect wil ik graag mijn waardering uitspreken voor jullie inzet in 'mijn eigen' tuin: zo kritisch als ik ben, ben ik thans ook een zeer tevreden klant. Jullie inzet is enthousiast, professioneel, flexibel en 'meedenkend', en jullie weten voor elk 'probleempunt' zelf ook weer goede oplossingen aan te dragen, kortom, wat wens je nog meer van een professioneel hoveniersbedrijf ??

Fam. Ernst Wij hebben Tom Korbee ingeschakeld voor onze voortuin. Wij hadden wel een paar ideeen maar eigenlijk had Tom zijn eigen ideeen over hoe onze tuin er uit moest zien. Hij komt persoonlijk een toelichting geven en dat is prettig omdat je dan weet wat zijn plan is en welk prijskaartje daar aan hangt. Het resultaat heeft ons aangenaam verrast en onze buren ook. We krijgen veel positieve reacties over onze mooie tuin. Wij zijn er hartstikke trots op!

Joyce van Dijk Wij hebben Tom Korbee Hoveniers ingeschakeld voor de aanleg van een nieuw terras en een regenwaterafvoer en zijn zeer tevreden. De werkwijze is snel, efficient, flexibel en netjes.
Wij hoeven niet meer verder te shoppen bij een volgende tuinklus!

Sabajo Ik was al langer op zoek naar iemand die voor mij een aantal boomstronken kon weghalen uit de voor en achtertuin.

Ik belandde bij Tom Korbee Hoveniers. Het eerste contact liep al heel prettig. Toen hij kwam inventariseren wat hij moest doen voelde het heel vertrouwd. Ik voelde me op mijn gemak. Op 01-06-2011 kwam hij langs voor het werk.

Ik kan dit jong bedrijf warm aanbevelen bij een ieder. Hij staat open voor vragen en geeft adviezen. Ik ben erg tevreden!
Familie Visser-Linschoten Toen wij drie jaar geleden verhuisden naar een huis met in onze ogen een gigantische tuin, maakte we ons veel zorgen hoe we dat met onze linkerhanden moesten onderhouden.

Gelukkig vonden we Tom Korbee Hoveniers. Aan een half woord heeft hij genoeg. Hij en zijn team zorgen ervoor dat onze tuin netjes blijft.

Onlangs hebben zij onze hele achtertuin opnieuw aangelegd. Wederom was een half woord genoeg en niet aanleg, maar ook de verlichting en tuinmeubels zijn door Tom en Kevin verzorgd.

Kortom hoveniers die met je meedenken, initiatief nemen en doen wat ze beloven!
Familie Brul Wat een geweldige lui, die mannen van Tom Korbee Hoveniers! De baas, Tom, is een jonge, spontane kerel die van wanten weet. De twee medewerkers zitten ook bepaald niet stil.

In drie dagen hebben ze onze tuin gerenoveerd. Mooie grote nieuwe betonnen stenen erin. Langs de rand van het pad een donkere tegel als contrast, zoals Tom ons geadviseerd had.

Verder alles precies zo als wij dat hadden aangegeven. Supernetjes. En als finishing touch een hardhouten poort, die een beetje op een prieel lijkt.

De mannen werken niet alleen door, ze zijn ook bescheiden. Als we wat te drinken aanboden gunden ze zich eigenlijk niet de tijd om het op te drinken. En toch heerste er een rustige sfeer. Geen gehaast, maar gewoon in goede harmonie doorwerken.

Tom Korbee Hoveniers, we zullen ze overal aanbevelen!
Mr Griffioen Mijn tuin (voortuin en achtertuin) heeft 3 bomen en verschillende struiken die minimaal 1x per jaar gesnoeid moeten worden. Dit werk en het afvoeren van tuinafval is zwaar werk en werd mij teveel. Daarom heb ik dit werk uitbesteed aan Tom Korbee.

Ik heb Tom gevonden via het internet en mijn eerste ervaringen waren prima. Tom en zijn team werken snel, verzorgen de tuin prima en maken precies waar wat ze beloofd hebben. Na deze positieve ervaringen hebben we ook onze veranda laten plaatsen door Tom en ook daar zijn wij zeer tevreden mee.

Ik kan Tom Korbee van harte aanbevelen voor al het werk aan de tuin.


Bent u ook tevreden? Wij stellen het zeer op prijs als u ook een referentie achterlaat!

Klik hier om een referentie te plaatsen

   


     

| Contact | Design by Zuidplas Computers